Over OctoJan

Een transparant, open en eerlijk bedrijf voor al je administratie.
   

Wat doet OctoJan?

OctoJan helpt zelfstandig ondernemers, ZZP’ers met hun financiële huishouding. Wij verzorgen belastingaangiftes en helpen je met de administratie. Daarnaast is OctoJan jouw aanspreekpunt voor ondernemersvragen. Waar nodig proberen wij je met raad en daad bij te staan.

OctoJan is transparant

OctoJan zet de ZZP´er centraal. OctoJan houdt rekening met welke diensten op welk moment nodig zijn. Je krijgt de mogelijkheid je administratie zelf te regelen met de gratis tools en map of, als je dit wilt, aan ons uit te besteden. Je weet waar je voor betaalt en wat je kunt verwachten.

OctoJan streeft naar eenvoud

Je kunt je administratie online en met diverse programma’s doen, maar dat is niet altijd even eenvoudig en nodig. Alles digitaliseren is geen doel op zich bij OctoJan. OctoJan zorgt voor een goede balans tussen digitale tools en beproefde methodes. Je krijgt van ons een OctoMap voor alles wat je op papier bewaart. Onze instructiefilms leren je hoe je je financiële administratie goed bijhoudt. Zo heb je altijd een overzicht van je financiële administratie.

OctoJan streeft naar kwaliteit

Wij zijn gespecialiseerd in dienstverlening voor ZZP’ers en hebben al meer dan 10 jaar ervaring. Wij werken samen met meerdere boekhouders, accountants en fiscalisten. Op het juiste moment kijkt de juiste specialist naar jouw financiële administratie en belastingzaken. Hierdoor kan je er op vertrouwen dat jouw belastingzaken correct worden afgehandeld en krijg je waar je recht op hebt.

Wij helpen je met je belastingen en administratie.

OctoJan streeft naar eenvoud en transparantie. Dit gebeurt voor een eerlijke prijs zowel voor jou als voor OctoJan. Daarnaast zijn wij van mening dat je goed moet weten hoe je je administratie zo goed mogelijk moet inrichten. Wij leggen zo veel mogelijk uit waarom je bepaalde zaken goed geregeld moet hebben en hoe je dit doet. Zo werken we prettig samen en hoef jij als ondernemer geen zorgen meer te maken over je administratie.

Ga jij met ons meegroeien? Maak een afspraak, dan kunnen we bespreken hoe we elkaar verder helpen. In ieder geval dank ik je alvast voor je interesse.

Janik Laurensdijk

Directeur OctoJan

 

Partners

ReeleezeeSnelstart

Hulp nodig?

Hebt je hulp nodig of wil je een afspraak maken? Neem contact op »